Om Senergia

Din partner innen bærekraftig energi

Senergia er en partner for installatører innen solenergi, lading av elbil og energilagring. Vi tilbyr produkter for trygg og rask levering fra ledende produsenter. Senergia driver også markedsledende kompetanseutvikling gjennom opplæring og sertifiseringer for bransjen. Når det gjelder alt fra ordre og teknisk support til trygge og raske leveranser, er Senergia en pålitelig partner.

Hele Norden som marked

Senergia er en nordisk distributør med lager i Norge, Sverige og Finland. Vi har lokale salgskontor i landene vi er aktive i.

MicrosoftTeams-image (1)

Anton Öbrink
COO

I min rolle som COO snakker jeg med våre leverandører og kollegaer innen innkjøp og customer support daglig. Vi merker hvordan leverandørene ser Senergia som en av sine viktigste partnere i Norden, og at det partnerskapet vi har bygget opp sammen bærer frukter, ikke bare for oss og leverandøren, men også for installatøren. Vi bygger et win-win-win partnerskap.

download

Mikaela Sundberg
VP

Jag började på Senergia när företaget fortfarande var i startgroparna. Idérikedomen och drivet att genomföra dem som fanns i Senergia då är det som gjort att att vi idag är nordens ledande grossist. Med växande storlek och fler medarbetare har vi fått in ännu mer idéer och genomförandekraft. Jag är otroligt stolt att vara del av team Senergia! 

1627066202419

Sandra Arenhammar
Team leader Customer Support

Jeg begynte på customer support med å sitte på sentralbordet og jobbe med kunder. På Senergia fikk jeg raskt flere ansvarsområder og nye muligheter. I gruppen min jobber vi daglig med kundene våre og deres utfordringer. Kundene våre setter pris på at vi er lydhøre og raske. Jeg setter virkelig pris på å få jobbe tett med kundene!

Hos Senergia har vi et sterkt fokus på å drive en bærekraftig virksomhet som er bestemt av produktene og løsningene vi tilbyr markedet, våre egne og våre partneres handlinger.

 

Vi driver bærekraft i forsyningskjeden vår gjennom vårt SQM (Supplier Qualification Form) og sikrer at alle leverandører overholder bærekraftsstandardene ISO9001, ISO14001 og ISO45001.

 

For å garantere bærekraftig håndtering av elektriske produkter og batterier ved slutten av livssyklusen, overholder Senergia WEEE-direktivet. I 2022 betalte Senergia AB 3 millioner SEK for å sikre bærekraftig håndtering og resirkulering av distribuerte paneler og batterier.

 

Vi jobber ogs aktivt med våre distribusjonspartnere for å redusere og kompensere for utslipp fra transport.

Huawei er en av verdens mest innovative bedrifter innen smarte solenergiløsninger som blant annet bygges på bedriftens lange erfaring innenfor digital informasjonsteknologi. Huawei integrerer det nyeste innenfor AI og skyløsninger for å gjøre solenergiens kraftgenerering så optimal som mulig.

 

«Med Senergia som partner i Norden har vi på Huawei hatt stor nytte av deres dype teknologiske kunnskap innen solenergi- og energilagringsområdet. Senergia har kjørt egne kurs, på svensk, med materiale fra oss på Huawei. På den måten har vi nådd ut til markedet lokalt veldig raskt», forteller Patrik Salklev, forretningsområdeleder, Huawei Digital Power. «Senergias profesjonalitet og strategiske tenkemåte har vært enormt viktig i samarbeidet vårt. Vi har belønnet Senergia med å utnevne dem til Gullpartner i Norden», KooKing Kuang Channel Director, Huawei Digital Power.

Vil du bli kunde hos oss?

Registrer deg på to minutter!

Følg oss

Education Template