Om Senergia

Din partner innen bærekraftig energi

Senergia er en partner for installatører innen solenergi, lading av elbil og energilagring. Vi tilbyr produkter for trygg og rask levering fra ledende produsenter. Senergia driver også markedsledende kompetanseutvikling gjennom opplæring og sertifiseringer for bransjen. Når det gjelder alt fra ordre og teknisk support til trygge og raske leveranser, er Senergia en pålitelig partner.

En ledende nordisk distributør innen fornybar energi

Siden 2018 har vi forsynt markedet med innovative systemløsninger og produkter innen solenergi, elbillading og energilagring. Med lokal tilstedeværelse i Sverige, Finland, Danmark og Norge sørger vi for trygge og raske leveranser til kundene våre.

 

 Vi er også pionerer når det gjelder teknisk rådgivning og support til kundene våre. Med skreddersydde kurs og sertifiseringer bidrar vi til å utdanne det nordiske energimarkedet og fremme overgangen til fornybare energiløsninger.

Våre kjerneområder

Solenergi

Vi tilbyr solenergiprodukter og systemløsninger av høy kvalitet som muliggjør en smidig integrering av solenergi i ulike miljøer.

Lading av elbiler

Vi fokuserer på fremtidens mobilitet og tilbyr innovative produkter og løsninger for lading av elbiler.

Energilagring

Vi er opptatt av å levere avanserte energilagringsløsninger for å optimalisere bruken av fornybar energi og skape et mer bærekraftig energimarked.

Senergia er ikke bare en distributør!
Vi er en partner for våre kunder og installatører.

Ekspertise innen

Teknisk support

Vårt dedikerte tekniske supportteam er klar til å bistå og løse tekniske utfordringer. Vi streber etter å tilby raske og effektive løsninger for å sikre problemfrie installasjoner og idriftsettelse.

Tekniske selgere

Med en lidenskap for innovasjon og bærekraft jobber våre tekniske selgere tett med kundene våre for å forstå deres behov og tilby skreddersydde løsninger. Vi er stolte av å representere ledende produsenter og levere produkter av høyeste kvalitet.

Kundestøtte

Fra bestilling til levering jobber kundestøtteteamet vårt for å gi kundene en sømløs og trygg opplevelse. Vi verdsetter sterke relasjoner med kundene våre og streber etter å være en pålitelig partner gjennom hele prosessen.

Vil du bli kunde hos oss?

Registrer deg på to minutter!

Fremtiden med Senergia

Senergia har en klar plan om å fortsette å vokse gjennom lønnsom etablering og styrke det lokale tilbudet til kundene våre. Vi er stolte av å være en pådriver for endring i den nordiske energisektoren og å forme en mer bærekraftig fremtid sammen med våre partnere og kunder.

 

Gjennom vår distribusjonspartner, Fraktlogistik AB, klimakompenserer vi CO2-utslippene fra vår distribusjonsvirksomhet til vannrensingsprosjektet Solvatten®.

 

Velkommen til Senergia – din pålitelige partner innen fornybar energi og teknisk ekspertise!

Education Template

Education Template