Investor relations

Velkommen til

Senergia er gjennom sine selskap Senergia AB, Senergia Charge AB, Senergia AS og Senergia Suomi Oy, Nordens ledende spesialiserte grossist innen bærekraftig energi. Senergia har siden 2018 forsynt det nordiske markedet med ledende produkter innen solenergi, elbillading, energilagring og høykompetent teknologisk rådgivning.

Senergia er også ledende i å utdanne det svenske energimarkedet i integrering av solenergi, elbillading og energilagring, gjennom å skreddersy utdanninger og produsere sertifiseringer. Med lokalt personale og lokale lager i Sverige og Finland, tilbyr Senergia trygge leveranser og høy servicegrad.

En bedrift i kraftig vekst

Senergia ble grunnlagt i 2014 og er i dag en ledende aktør på det nordiske markedet med bedrifter, medarbeidere og lager i Norge, Sverige og Finland. Senergia har siden 2018 spesialisert seg på å være en partner for installatører innenfor solenergi, elbillading og energilagring. Senergia gjennomfører ingen egne installasjoner, men leverer en stabil strøm. Bedriften tilbyr også markedsledende kompetanseutvikling gjennom utdanning og sertifiseringer for installatører og andre markedsaktører.

 

Senergia er i stadig utvikling med en tydelig vekstplan – styrke det lokale tilbudet på eksisterende markeder og fortsette å vokse internasjonalt gjennom lønnsom lokal etablering.

 

Etter starten i 2018 har virksomheten vokst fra de 3 gründerne til å omfatte et 40-talls dedikerte medarbeidere i dag.

 

På 4 år har bedriftens omsetting vokst fra 7 MSEK til nærmere 700 MSEK og genererer i dag en stabil lønnsomhet.

SenergiaKartamedvitny

VD har ordet

Thomas_lithner

Thomas Lithner

Senergia og hele solenergimarkedet befinner seg nå i en veldig gunstig posisjon. Volatile og høye strømpriser driver markedet. Skattesubsidiering i Norge har åpnet det norske markedet på vidt gap. Det økende antallet elbiler krever nye og infrastrukturelle løsninger for lading. Oppmerksomheten rundt mangler i strømproduksjonen og strømdistribusjonen er underliggende drivkrefter hos mange forbrukere, dvs. for våre kunders kunder. For Senergia Charge AB – elbillading, vårt nyeste forretningsområde, er vi helt i startfasen. Vi har funnet formen, og nå jobber vi med å bygge partnerskap med nye kontakter. Kort sagt – levere løsninger og selge massevis av ladere.

Ledelse

bengt

Bengt Ottosson

Bengt Ottosson er tidligere adm.dir. og produksjons- og distribusjonsdirektør på Expressen. I denne rollen satt han også i flere bedriftsrelaterte styrer. Før det var han blant annet adm.dir. på Kvällstidingsbolaget.

Bengt er styreleder i Medieföretagen og styremedlem i Almega, Svenskt Näringsliv, bedriftstyret i Svenskt Näringsliv, logistikkselskapet Tidsam og bemannings- og rekrutteringsbyrået First Reserve.

charlotte

Charlotte Hansson

Charlotte Hansson har lang erfaring innen transport- og logistikkbransjen som adm.dir. i MTD i Sverige og Jetpak Sverige, samt andre ledende stillinger, fra Danzas ASG Eurocargo. Charlotte har dessuten 10 års erfaring innen Life Science/Biotech. Charlotte er styreleder i Orio AB og Link Top Holding A/S samt styremedlem i Bergman & Beving AB, DistIT AB, Green Cargo AB, Probi AB og Stena Trade & Industry AB.

ketil

Ketil Thorsen

Ketil Thorsen har lang erfaring fra internasjonale bedrifter i oljebransjen og har jobbet for blant annet Royal Dutch Shell, Accenture, CEO for installasjonsbedriften Bravida i Norge, detaljhandelsbedriften Grensemat og KBÄ i Sverige og Preem Norge AS. Ketil er styreleder i Eurowag (Czech Republic), Recyctec AB (Sverige) og styremedlem i Thermosaver AS (Norge).

tim-ljunggren

Tim Ljunggren

Siv.ing. elkraftteknologi (KTH) og økon.kand.finans (Stockholms Universitet), er CTO og utdanningsansvarlig hos Senergia. Tim deltar flittig i solcelledebatten og er forfatter av to håndbøker (Senergias Montagehandbok og Senergias Handbok i Solcellsteknik). Tim sitter også i bransjeforeningen Svensk Solenergis teknologiske komité.

Thomas_lithner

Thomas Lithner

Deleier og CEO i Senergia. Thomas er entreprenør og grunnlegger av Struktur Svenska kontor og Ledamot i Nordic Light Capital.

Ledergruppe

Thomas_lithner

Thomas Lithner

CEO

download

Mikaela Sundberg

VP

ADAM

Adam Levén

CFO

tim-ljunggren

Tim Ljunggren

CTO

Antonobrink

Anton Öbrink

COO

simsonjakobsson

Simson Jakobsson

CEO, Norge

LauriVannas

Lauri Vannas

CEO, Finland

Følg oss

Education Template