Investor relations

Velkommen til

Senergia er en partner for installatører innen solenergi, lading av elbil og energilagring. Vi tilbyr produkter for trygg og rask levering fra ledende produsenter. Senergia driver også markedsledende kompetanseutvikling gjennom opplæring og sertifiseringer for bransjen. Når det gjelder alt fra ordre og teknisk support til trygge og raske leveranser, er Senergia en pålitelig partner.

Kraftig vekst

Senergia er gjennom sine selskaper Senergia AB, Senergia Charge AB, Senergia AS og Senergia Suomi Oy en ledende nordisk spesialistdistributør innen bærekraftig energi. Siden 2018 har disse selskapene forsynt det nordiske markedet med systemløsninger og produkter, elbil-lading og energilagring samt høykompetent teknisk rådgivning. Senergia er også drivende i å lære opp det nordiske energimarkedet i integrasjonen av solenergi, elbil-lading og energilagring gjennom skreddersydde opplæringsprogrammer og utvikling av sertifiseringer. Med lokale kontorer og lagre i Sverige, Finland og Norge tilbyr Senergia trygge og raske leveranser med høy servicegrad til kundene sine. Senergia har en tydelig plan om å fortsette å vokse gjennom lønnsom etablering og gjennom å styrke det lokale tilbudet til kundene sine.

SenergiaKartamedvitny

Ledelse

bengt

Bengt Ottosson

Bengt Ottosson er tidligere adm.dir. og produksjons- og distribusjonsdirektør på Expressen. I denne rollen satt han også i flere bedriftsrelaterte styrer. Før det var han blant annet adm.dir. på Kvällstidingsbolaget.

Bengt er styreleder i Medieföretagen og styremedlem i Almega, Svenskt Näringsliv, bedriftstyret i Svenskt Näringsliv, logistikkselskapet Tidsam og bemannings- og rekrutteringsbyrået First Reserve.

charlotte

Charlotte Hansson

Charlotte Hansson har lang erfaring innen transport- og logistikkbransjen som adm.dir. i MTD i Sverige og Jetpak Sverige, samt andre ledende stillinger, fra Danzas ASG Eurocargo. Charlotte har dessuten 10 års erfaring innen Life Science/Biotech. Charlotte er styreleder i Orio AB og Link Top Holding A/S samt styremedlem i Bergman & Beving AB, DistIT AB, Green Cargo AB, Probi AB og Stena Trade & Industry AB.

ketil

Ketil Thorsen

Ketil Thorsen har lang erfaring fra internasjonale bedrifter i oljebransjen og har jobbet for blant annet Royal Dutch Shell, Accenture, CEO for installasjonsbedriften Bravida i Norge, detaljhandelsbedriften Grensemat og KBÄ i Sverige og Preem Norge AS. Ketil er styreleder i Eurowag (Czech Republic), Recyctec AB (Sverige) og styremedlem i Thermosaver AS (Norge).

tim-ljunggren

Tim Ljunggren

Siv.ing. elkraftteknologi (KTH) og økon.kand.finans (Stockholms Universitet), er CTO og utdanningsansvarlig hos Senergia. Tim deltar flittig i solcelledebatten og er forfatter av to håndbøker (Senergias Montagehandbok og Senergias Handbok i Solcellsteknik). Tim sitter også i bransjeforeningen Svensk Solenergis teknologiske komité.

thomaslithner

Thomas Lithner

Deleier og CEO i Senergia. Thomas er entreprenør og grunnlegger av Struktur Svenska kontor og Ledamot i Nordic Light Capital.

Ledergruppe

thomaslithner

Thomas Lithner

CEO

Antonobrink

Anton Öbrink

COO

adamleven

Adam Levén

CFO

tim-ljunggren

Tim Ljunggren

CTO

simsonjakobsson

Simson Jakobsson

CEO, Norge

LauriVannas

Lauri Vannas

CEO, Finland

Følg oss

Education Template