Senergia inngår en avtale med den innovative produsenten av monteringssystem, Nordmount!

Senergia har signert en avtale med Nordmount AB for distribusjon av monteringssystemer for solcellepaneler. Nordmount holder til i Värnamo og har hele sin produksjon og produktutvikling i Sverige. Dette for å sikre kvalitet og leveringssikkerhet. Systemet bygger på mengder av erfaring fra produksjon, produktdesign, stålbearbeiding, men også fra praktisk erfaring med installering av solcellepaneler. Med sine innovative produkter og nytenkende ideer har Nordmount muliggjort ekstremt høy slitestyrke i sine produkter, samtidig som de har markedets raskest installerte systemer.

– Med Nordmount når vi et nytt nivå når det kommer til hastighet ved installering av solcellepaneler. Både det at alle delene i systemet har en og samme bits på skrutrekkeren, og at man slipper å skjære ut pannene under montering, bidrar til at installeringen vil gå veldig raskt. Å ha et svenskprodusert system som er sterkt, som ikke trenger gjennom tettesjikt og som har en og samme panelklemme, gjør systemet til en favoritt blant solcelleinstallatører.

Tim Ljunggren, CTO, Senergia AB

 

– Vi på Nordmount er både stolte og glade for å kunne annonsere samarbeidet vårt med Senergia. I vår satsing på monteringssystemer til solcelleindustrien ser vi på Senergia som en svært interessant og givende samarbeidspartner. Senergias posisjon i markedet gjør at vi kan tilby vårt egenutviklede og innovative system til svært mange installatører.

– Philip Aspler, amd. dir. og medgründer av Nordmount AB.

Om Nordmount AB
Nordmount er en svensk leverandør av monteringssystemer for solcelleinstallasjoner. Selskapet er basert i Värnamo og hele produksjonen og produktutviklingen er lokalisert i Sverige.

Om Senergia
Senergia er en partner for installatører innen solenergi, lading av elbil og energilagring. Vi tilbyr produkter for trygg og rask levering fra ledende produsenter. Senergia driver også markedsledende kompetanseutvikling gjennom opplæring og sertifiseringer for bransjen. Når det gjelder alt fra ordre og teknisk support til trygge og raske leveranser, er Senergia en pålitelig partner.

Education Template

Education Template