Senergia åpner lokalt lager i Askim

Senergia AS åpner lokalt lager i Askim for distribusjon av solenergiløsninger i Norge.

 

Senergia er en partner for installatører innen solenergi, lading av elbil og energilagring. Vi tilbyr produkter for trygg og rask levering fra ledende produsenter. Senergia driver også kompetanseutvikling gjennom opplæring og sertifiseringer for bransjen. Sedan sommaren 2022 är Senergia etablerat med lokalt kontor i Norge.

 

Senergia har etablert et lokalt lager i Askim utenfor Oslo for å støtte norske kunder med effektiv distribusjon av produkter og løsninger for solenergimarkedet. Lager- og transporttjenester utføres sammen med Senergias nøye utvalgte partner RST Logistics AS, som kan distribuere over hele landet.

 

Simson Jakobsson, daglig leder i Senergia Norge, sier at “Vi ser en sterk vekst i solenergimarkedet de kommende årene, og det var en naturlig beslutning å etablere lokalt lager i Norge”.

 

Richard Sæther, daglig leder i RST sier at; “Vi er glade og stolte over at Senergia har valgt å inngå et partnerskap med oss for å lagre og distribuere solenergiprodukter til det norske markedet”.

 

Etterspørselen etter solenergiprodukter fra Senergia er høy. Sammen med RST har Senergia nå en effektiv, sikker og fleksibel leveranse til installatører av solenergiløsninger i hele Norge.

 

– RST er en fleksibel og løsningsorientert logistikkpartner, noe som er viktig for oss når vi skal velge partner, sier Emelie Raba, Head of Supply Chain i Senergia.

 

Inger Strand, kundeansvarlig i Senergia, forklarer fordelene; “Med lokalt lager tilbyr vi både raske og skreddersydde leveranser til våre kunder over hele landet”.

 

Kontakt:

Telefon: +47 38 362 990

Education Template

Education Template