Technical Advisor

Vil du være med å skape fremtidens marked innenfor bærekraftig energi? Motiveres du av en rolle med store utviklingsmuligheter i et raskt voksende selskap i en av fremtidens viktigste bransjer? Være med på å gjøre verden til et bedre sted, uten CO2? Hvis du er nysgjerrig på å lære mer om solenergi, elbillading og energilagring, bør du lese videre. Hos Senergia tilbys du en energisk og fleksibel arbeidsplass hvor godt arbeidsmiljø og kompetanseutvikling er høyt prioritert.

 

Rollen

Du blir et av de første medlemmene i den pågående oppbyggingen av vår norske organisasjon! Dette betyr at du vil ha stor innflytelse når du setter opp organisasjonen, og hvilken teknisk kompetanse vi kan tilby kundene våre. Høres det spennende ut?

I dine daglige oppgaver jobber du med å prosjektere solcelleanlegg og kommunisere med kunder på telefon, epost og et saksbehandlingsverktøy. Du er teknisk ekspert med fokus på sol og lagring for Norge. Du vet hvilke energistandarder som gjelder i forbindelse med solceller i Norge, eller du er i stand til å lære deg raskt. Deretter formidler du kunnskapen videre både internt og eksternt.

 

Utdanning og opplæring er noe vi i Senergia har hatt som konsept siden dag 1. Vi har hundrevis av timer med materiale på svensk, og nå ønsker vi å finne noen som kan dele det glade budskap videre i Norge, på norsk. Du vil holde webinarer hvor du snakker om produkter, men også gjennomføre opplæringsdager foran en større gruppe.

Du vil bli det viktige bindeleddet mellom kunden og selgerne våre. Vi i det norske teamet kommer til å jobbe tett sammen for å gjøre grep basert på de tilbakemeldingene vi får fra kundene, og hele tiden forbedre oss. Partnerskap og langsiktige relasjoner står sentralt i alt vi gjør. Både internt i organisasjonen, men også mellom deg og kunden.

Vi starter smått, men med høye ambisjoner.

 

Hvem er du?

For å lykkes i denne rollen må du være dyktig til å kommunisere både eksternt og internt, men fremfor alt med kunder. Du brenner for å snakke om teknologi, gi støtte, opplæring og elsker å bygge relasjoner.

Du ser muligheter og mulige løsninger fremfor problemer og hindringer, og komplekse saker inspirerer deg bare til å lære enda mer. Du er utdannet ingeniør, gjerne med business-to-business erfaring. Du har gode datakunnskaper og lærer nye systemer raskt.

Hvis du liker forandring og høyt tempo, tror vi du kommer til å trives hos oss.

Du er lett å jobbe med, empatisk, nysgjerrig og gir energi og entusiasme til gruppen.

Vi ser etter en kandidat som kommuniserer utmerket på norsk og engelsk. Hvis du også snakker/skriver et annet nordisk språk, er det et veldig stort pluss.

 

Hva vi tilbyr

Vi tilbyr en fleksibel måte å jobbe på for at du skal kunne balansere jobb og privatliv. I starten av karrieren din hos oss ønsker vi gjerne se deg på kontoret, for å bygge relasjoner, få opplæring og ta del i kulturen på Senergia. Etter hvert kommer du til å jobbe på en mer hybrid måte.

Senergias kultur preges av åpenhet, mangfold og respekt for individet. Menneskene som jobber her er den viktigste ressursen vår. Derfor kommer vi til å investere i deg, for å hjelpe deg å vokse med oss.

 

Teamet

I Norge kommer vi i utgangspunktet til å være et lite team på 3 personer, men målet er å være opp mot 6 personer innen utgangen av 2023. Vi sitter sentralt i Oslo og kommer til å jobbe veldig tett sammen. En slik sterk vekst krever kloke valg, harde prioriteringer og å jobbe som et team for å kunne skalere opp. Vi skal gjøre det med et smil om munnen, i et arbeidsmiljø hvor vi stoler på og støtter hverandre, omfavner ulike perspektiver og verdsetter en kan-gjøre-holdning, som vi på Senergia kaller «gört».

Interessert? Bra! Send inn CV og personlig brev, og hjelp oss med å forstå hvorfor du bør bli den neste kollegaen vår. Det kan gjøres en bakgrunnssjekk for denne stillingen.

 

Om selskapet

Senergia er Nordens ledende spesialiserte grossist innen bærekraftig energi. Siden 2018 har Senergia forsynt det nordiske markedet med markedsledende produkter innen solenergi, elbillading og energilagring. Senergia er også en pådriver for å utdanne det nordiske energimarkedet i hvordan solenergi, elbillading og energilagring kan integreres. Med lokalt personale og lokale lagre tilbyr Senergia trygge leveranser med høyt servicenivå.

I dag har Senergia rundt 50 ansatte i Norden, og teknologi- og prosjektteamet består av 9 personer som er lokalisert i Sverige og Finland. Senergia er i en sterk ekspansjonsfase og har ambisiøse planer for vekst og rekruttering.

 

Velkommen med din søknad i form av CV og følgebrev. Utvelgelse og intervjuer vil foregå fortløpende. For spørsmål kontakt simson.jakobsson@senergia.se.

Education Template

Education Template